Wat we doen

Ons brede pakket aan diensten strekt zich uit van strategie en contentcreatie tot webdesign en online marketing. Waarbij het geheel groter is dan de som der delen. We streven dus altijd naar een integrale aanpak van middelen die elkaar versterken.

De 3-eenheid: 
contentcreatie, webdesign en online marketing

Onze specialismen, namelijk contentcreatie, webdesign en online marketing, zijn in de strategie en uitvoering nauw met elkaar verweven. Deze 3 pijlers van (online) marketing en communicatie versterken elkaar en als ze goed gedoseerd en eenduidig worden ingezet, vormen ze de basis voor het gewenste resultaat. Als Brandrs toetsen wij altijd of deze pijlers goed in elkaar haken, elkaar versterken. Sluit de content aan? Is de website goed ingericht? Zijn de beelden relevant en aansprekend? Wordt social media juist en ondersteunend ingezet? Als we dit geanalyseerd hebben, kunnen we gezamenlijk de strategie bepalen

Strategie

Er is een verschil tussen dingen goed doen en de goede dingen doen. Strategie draait juist om dat laatste: welke doelen stellen we en hoe gaan we die realiseren. Dat vraagt om inzicht en inlevingsvermogen, het kunnen sparren met elkaar in een open dialoog, de lijnen uitzetten en je eraan committeren. Maar ook om reflectie; zitten we op koers, moeten we aanpassingen doorvoeren? Het is een continu proces; van het uitstippelen van de route, het uitwerken van de middelen tot het toetsen en bijsturen. In al deze fasen zijn wij een nuchtere, laagdrempelige en scherpe sparringpartner waarbij we ons realiseren dat alle goede dingen juist in samenspraak tot stand komen.

Content
creatie

Goede en unieke content is de basis voor on- en offline communicatie en kan het verschil maken met de concurrentie. Het biedt actuele en relevante informatie voor de doelgroep waarbij we altijd op een onderscheidende manier in ontwerp, fotografie en uitwerking communiceren. Content bedenken we samen met onze klanten. Via een contentkalender geven we naast een volgtijdelijk inzicht van de content ook context zodat we altijd weten wanneer, waarom en hoe we iets communiceren. Altijd in relatie tot de andere 2 pijlers van de 3-eenheid: webdesign en online marketing. Het één gaat niet zonder het ander.
Contact
Contact

Webdesign

Afbeelding van website Lucas Logistics op verschillende displays. Design en bouw door BRANDRS
Fotografie, video's en design gaan hand in hand. Beelden met zeggingskracht maken een design compleet. 
Onze webdesigners en copywriters weten precies de juiste informatie te ontsluiten in een modern en gebruiksvriendelijke site, landingspagina, nieuwsbrief of social media campagne.

Online marketing

Wat zijn relevante zoektermen voor de doelgroepen van onze klanten? Hoe kunnen we die op een onderscheidende en relevante manier bereiken? Hoe kunnen we vindbaarheid en conversies voor onze klanten verhogen? 

Het zijn slechts een paar voorbeelden van het brede online marketingveld waarin we gespecialiseerd zijn. In grote lijnen maken we het volgende onderscheid:

SEA: 
Search Engine Advertising

SEA, ook wel Search Engine Advertising genoemd, is het adverteren via zoekmachines.. De kwaliteit van de advertenties is essentieel voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarom optimaliseren we ze door middel van A/B testen, zoekwoordoptimalisaties en evaluaties.

SA: 
Social Advertising

Gemiddeld zitten we meer dan 100 minuten per dag op social media platforms als Linkedin, Facebook, Instagram en Tiktok. Daarom wordt social media ook steeds belangrijker voor het verbeteren van de online zichtbaarheid van bedrijven. De Brandrs specialisten bedenken en ontwikkelen campagnes voor o.a. personeelswerving en acquisitie.

SEO: 
Search Engine Optimization

Online vindbaarheid is essentieel voor een succesvolle website of webshop. SEO (Search Engine Optimization), is een belangrijke tool om de ranking en daarmee vindbaarheid te verhogen. Google bepaalt op basis van ruim 200 verschillende factoren of een website gevonden wordt op een specifiek zoekwoord.

Mobielvriendelijkheid, websitestructuur, websitesnelheid, de juiste unieke content met relevante zoekwoorden worden door Brandrs geanalyseerd en geoptimaliseerd voor een beter zoekresultaat.

Leads genereren

Online vindbaarheid is essentieel voor een succesvolle website of webshop. SEO (Search Engine Optimization), is een belangrijke tool om de ranking en daarmee vindbaarheid te verhogen. Google bepaalt op basis van ruim 200 verschillende factoren of een website gevonden wordt op een specifiek zoekwoord.

Mobielvriendelijkheid, websitestructuur, websitesnelheid, de juiste unieke content met relevante zoekwoorden worden door Brandrs geanalyseerd en geoptimaliseerd voor een beter zoekresultaat.

Fotografie  & Film

Het bijzondere van Brandrs is dat wij onze eigen foto- en videografen in dienst hebben. Creatie en fotografie liggen dan ook sterk in elkaars verlengde.
  • Professionele fotostudio BRANDRS - Kerstshoot
foto van medewerker op de werf bij scheepsbouwer Nieuwenhuijsen - fotografie van BRANDRS
Foto van magazijnstellingen - fotografie van BRANDRS
Met onze camera’s en drones zijn wij in staat om alles wat we bedenken, ook uit te voeren.
Ons werk is strak, rustig, met toegepaste creativiteit en we zorgen ervoor dat de beelden een uitstraling hebben die past bij de klant!

BRANDRS 

OP BEZOEK

BOB

We beschikken over een team van creatieve allrounders die op stoom raken als ze met klanten kunnen meedenken. Bij nieuwe klanten komen we graag in de breedte kennismaken. Dat betekent dat onze specialisten die straks invulling gaan geven aan strategie en uitvoering graag bij u langs komen om de historie, de ontwikkeling, het onderscheidend vermogen en de ambities van uw bedrijf te ervaren. Een rondleiding is voor onze woord- en beelddenkers vaak een onmisbaar onderdeel.
© Copyright - BRANDRS
Privacy Policy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram