Over ons

Brandrs gaat voor beleving

Wij zijn een creatief bureau dat zich focust op inspirerende beelden. Fotografie en film vormen hierbij de basis. Onze specialisten op het gebied van online marketing en webdesign maken onze dienstverlening compleet. Van strategie tot webdesign, van idee tot film, Brandrs biedt echt een breed pallet om beleving te creëren. We hebben een aansprekend landelijk klantenbestand opgebouwd, met name in het MKB+ segment.
Foto van de Domgcentrale Geertruidenberg

Locatie

In de gerenoveerde energiecentrale aan de Donge heeft BRANDRS zijn creatieve studio. Een modern kantoor in een omgeving met veel sfeer, energie en industriële details. 
Beleving creëren zien wij als een belangrijk instrument om betrokkenheid van de klanten van onze klanten te verhogen. De beelden die we bedenken, maken en in communicatie gebruiken, hebben altijd een gerichte beleving als vertrekpunt.

Partners op lange termijn

Persoonlijk contact en vertrouwen staan voorop. We nemen de tijd om je wensen en ideeën in kaart te brengen. Om projecten te laten groeien. We leven ons in en denken met je mee. Beleven start namelijk met inleven. Een eenmalige opdracht kan uiteraard, maar liever gaan we voor een lange termijn relatie met onze klanten. Daar investeren we in, voortdurend.

Team

Cecilia binnen bij de oude Dongecentrale

Cecilia

Senior webdesigner én grafisch vormgever. Heeft een passie om mooie websites te maken die anno nu naadloos passen bij de uitstraling en doelstellingen van onze klanten. Dat vraagt soms precisiewerk, maar dat is toevallig haar tweede natuur. Het is fijn werken met mooi beeldmateriaal, dus ze kan heerlijk aan de slag met de beelden die de Brandrs collega’s maken. Gedijt bij vrijheid en verantwoordelijkheid.
Didi binnen bij de oude Dongecentrale.

Didi

Projectcoördinator bij Brandrs. Onze vrolijke en sportieve duizendpoot die met een helikopterview overzicht houdt op de planning en organisatie van projecten. Wordt blij om haar organisatietalent in te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Volop mogelijkheden bij Brandrs daarvoor!
Portret van Dion Swenneker

Dion

Dion houdt van verhalen vertellen. Als content strateeg zoekt hij het juiste verhaal bij het juiste doel. Met een ijzersterke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vertaalt hij deze tot landingspagina’s en andere uitingen. Tenslotte houdt hij het overzicht als projectmanager voor meerdere klanten. Van alle markten thuis dus!
Dylan binnen bij de oude Dongecentrale.

Dylan

Online marketingspecialist en sparringpartner. Overlegt met onze klanten de gewenste focus en maakt een passende strategie door de inzet van SEA, SEO, social media en alle overige online marketing mogelijkheden. Gelooft dat de beste resultaten voortvloeien uit pure samenwerking met klanten door de bundeling van kennis. Zijn passie in het werk? Relevante content via online marketing zichtbaar maken op het juiste platform!
Edgar binnen bij de oude Dongecentrale.

Edgar

Fotograaf in hart en nieren. Altijd kritisch op zichzelf en daardoor zijn werk. Is oprecht geïnteresseerd in mensen en zijn opdrachten. Houd enorm van de diversiteit van zijn vak en de creativiteit die dagelijks gevraagd wordt. Gaat altijd de uitdaging aan om het onderwerp zo mooi, sprankelend en eerlijk mogelijk in beeld te brengen. Een burgemeester met gemeenteraad? Een warehouse of machinekamer? Een receptenboek? Edgar legt het met passie vast!
Gina binnen bij de oude Dongecentrale.

Gina

Grafisch vormgever én fotograaf. Legt projecten vast met een scherp oog voor het uiteindelijk ontwerp. Is vrolijk en energiek en heeft een passie voor styling en vormgeving. Is op haar best in een creatieve rol, zoals het maken van detailfoto's.
Jeroen binnen bij de oude Dongecentrale.

Jeroen

Mede-eigenaar van BRANDRS. Sparringpartner voor strategie en sterk visueel ingesteld. Nieuwsgierig en altijd op zoek om kansen voor klanten te vertalen naar resultaatgerichte acties. Ziet altijd mogelijkheden!
Portret van Meike

Meike

Creatief, enthousiast en scherp op de details. Als er content gecreëerd moet worden, ben je bij Meike aan het juiste adres. Ze is sterk in grafisch design en copywriting, maar is ook een kei in projectmanagement. Zo draagt ze haar steentje bij aan bijna ieder project!
Michael binnen bij de oude Dongecentrale.

Michael

Krijgt van elke fotografie-opdracht een adrenaline boost. Eet uitdagingen als ontbijt. Maakt eigenzinnig gebruik van decoraties bij ‘Binnenkijken bij…’- shoots. Fotografeert veelal keukens maar is ook gespecialiseerd in bedrijfsreportages. Krijgt de thrills als hij een groot transport van een ponton moet vastleggen. Heeft onlangs nog de eer gehad om Koningin Maxima tijdens haar werkbezoek in Geertruidenberg te fotograferen.
Rob binnen bij de oude Dongecentrale.

Rob

Mede-eigenaar van BRANDRS. Gelooft in het bij elkaar brengen van mensen en partijen. Gaat voor langdurige relaties, geen one hit wonders. Is creatief en heeft een sterke positieve energie. Is als grafisch vormgever uitgegroeid naar een ‘binder in bouwen’ in merken en klantrelaties.
Ruben binnen bij de oude Dongecentrale.

Ruben

Creatieve duizendpoot met skills in grafische vormgeving, webdesign en foto- en videobewerking. Altijd bezig met het bedenken en maken van gave ontwerpen en content. Met een gezonde dosis humor en een hoofd vol inspiratie zorgt hij altijd voor de juiste look en feel voor ieder project!

Opladen met 
een bakkie koffie

Het belang van een goede sfeer

We werken met elkaar naar het beste resultaat. Naar onze mening kan je dat het beste bereiken als je informeel, laagdrempelig en gelijkwaardig met elkaar omgaat. Oprecht geïnteresseerd in elkaar bent en het vermogen hebt om te luisteren. Dat je transparant bent in je doen en laten.
We zijn gedreven, zitten vol energie en zijn gericht op ontwikkeling en groei. Voor onze klanten, onze mensen en ons bedrijf. Een prettige onderlinge sfeer vormt de basis hiervoor.

Kom eens langs, kom eens kennismaken.
© Copyright - BRANDRS
Privacy Policy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram