Online marketing

Vergroot je online vindbaarheid met online marketing bij BRANDRS

Online marketing is tegenwoordig onmisbaar bij het opbouwen van je merk, het bereiken van de juiste doelgroep en om meer klanten te werven. Dit kan op veel verschillende manieren, zowel organisch als via betaalde campagnes. Bij BRANDRS zijn we gespecialiseerd in het inzetten van de juiste tactiek op het juiste platform en houden we altijd het doel in zicht. Hieronder vertellen wij hoe wij dat precies doen!

De juiste tactieken op het juiste platform

Bij elke campagne is het belangrijk om eerst duidelijk te krijgen wat het doel is van de campagne. Wat wil je bereiken? Zichtbaarder zijn met je merk, meer omzet genereren of nieuwe werknemers aantrekken? 
Door middel van doelgerichte strategieën zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO en SEA), social advertising op social media (SA) en gerichte advertenties helpen wij jou met het bereiken van je doel. Lees hieronder verder hoe wij deze tactieken inzetten voor het beste resultaat.

SEO 
(Search Engine Optimization)

Wil jij dat jouw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt?
Door de inzet van SEO zorgen wij ervoor dat jouw website en content geoptimaliseerd worden voor zoekmachines zoals Google. We gaan achter de juiste zoekwoorden aan, verbeteren de laadsnelheid, finetunen de meta-tags en zorgen voor waardevolle backlinks. Kortom: we maken jouw website zichtbaarder dan ooit tevoren.
Het mooie is dat wij dit op een organische manier doen. Hoe sterker en relevanter de content, hoe beter de positie in Google. Op deze manier hoef je dus geen geld uit te geven aan advertenties om jouw vindbaarheid te verbeteren, terwijl jouw website ook nog eens completer en relevanter wordt. Zo sla je twee vliegen in één klap! Een SEO-campagne kost alleen wel wat meer tijd voordat het vruchten afwerpt en daarom bieden wij ook SEA aan.

SEA 
(Search Engine Advertising)

Wil je direct resultaat zien en snel je online zichtbaarheid vergroten?
Dan is SEA de oplossing voor jou! Met SEA plaatsen wij gerichte advertenties op zoekmachines, zoals Google Ads, waardoor jouw bedrijf direct bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Door gebruik te maken van slimme targeting en het optimaliseren van je advertentiecampagnes, bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment en vergroten we de kans op conversies. Perfect voor een tijdelijke campagne of wanneer je direct impact wilt maken!

SA 
(Social Advertising)

Mensen spenderen dagelijks uren op social media, waardoor het een onmisbaar platform is om je doelgroep te benaderen. Met behulp programma’s als Facebook Ads, Instagram Ads en LinkedIn Ads, vergroten wij de zichtbaarheid van jouw merk en trekken we de aandacht van het juiste publiek.
Wij vinden het belangrijk dat de content bij het platform past. Op Instagram gebruik je andere soorten berichten dan je op bijvoorbeeld LinkedIn zou gebruiken. Daarnaast is er op elk platform een andere doelgroep met een andere intentie te vinden. We gaan daarom eerst met jou in gesprek om de doelgroep en het doel van de campagne vast te stellen. Tenslotte maken wij de ideale content zodat de campagne kan gaan lopen. 

Wij ontzorgen jou van concept tot creatie en van uitvoering tot rapportage. Dat is pas goed geregeld!

Leads genereren op LinkedIn via BRANDRS leadgeneratie

Het vinden van nieuwe klanten of geschikt personeel via LinkedIn is vaak een tijdrovend proces, maar wij hebben de perfecte oplossing voor jou!

Met behulp van geavanceerde LinkedIn-automatisering zorgen wij dat je moeiteloos contact kunt leggen met potentiële klanten of werknemers. Het mooie hieraan is dat je meer dan 11 uur tijd per week bespaart dankzij onze slimme algoritmes en automatiseringen. We schrijven persoonlijke berichten gegarandeerd de doelgroep aanspreken.
We bieden via ons programma de mogelijkheid om meer dan 500 uitnodigingen per week te verzenden, onbeperkt contactinformatie zoals e-mails te vinden en gepersonaliseerde berichten te creëren. Op deze manier brengen wij jouw bereik gegarandeerd tot een hoger niveau!

Opladen met 
een bakkie koffie

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze specialisten staan voor je klaar om de juiste strategie op te stellen om jouw doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie!
© Copyright - BRANDRS
Privacy Policy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram