Architectuur-fotografie

Leg de ziel van je gebouw vast met architectuurfotografie van BRANDRS

Architectuurfotografie is het zo accuraat en mooi mogelijk weergeven van het exterieur en/of interieur van een gebouw. Met een oog voor detail en kunst vloeien fotografie en architectuur samen bij BRANDRS. Onze fotografen maken strakke en sterke composities die passen bij de doelstelling van de klant. Dat levert prachtige beelden op met een flinke dosis creativiteit.

Van idee tot realisatie

Het proces begint bij de wensen van de klant. Wat moet het beeld overbrengen; een realistische beeldvulling of juist een abstracte voorstelling? Willen we een focus op de details of juist op het grote deel van de ruimte? Onze fotografen gaan op zoek naar de ideale compositie door te kijken naar vlakverdeling en de ideale compositie van de kijklijnen. Het is een vak apart waarbij zij het juiste perspectief en gevoel creëren wat aansluit bij het doel.
Rust wordt gecreëerd door symmetrie, maar die moet dan wel perfect zijn. We zoeken spanning in een compositie door te kiezen voor een lijnenspel. De fotograaf is de kunstenaar die het oog van de toeschouwer door het beeld trekt.

Experts op het gebied van fotografie

Er gaat een heel proces vooraf aan een goede architectuurfoto. Oriëntatie op de locatie en kennis over het onderwerp bijvoorbeeld. Eenmaal op locatie bekijkt de fotograaf het gebouw en de aangrenzende gebouwen of omgeving goed. Niet alleen de compositie maar ook het licht speelt een belangrijke rol. Reflecterende oppervlaktes kunnen bijdragen aan de spanning, maar ze kunnen ook heel storend zijn. Met filters hebben we invloed op het lichtspel.

In beeld brengen van projecten en klantverhalen

Goede architectuurfotografie kan worden ingezet voor meerdere doeleinden. Zo zijn de bewerkte beelden perfect om afgeronde projecten te laten zien op een website of op social media. Daarnaast is het ook mogelijk om de beelden in te zetten bij klantverhalen. Bij een klantverhaal wordt een project in beeld gebracht en ondersteund door een begeleidende tekst die de lezer meeneemt in het proces rondom het project en waarin de visie en keuzes van de architect worden uitgelegd. Naast het creëren van architectuurfotografie biedt BRANDRS ook professionele copywriting aan voor o.a. klantverhalen.

Ontdek ons portfolio

In ons portfolio zijn verschillende voorbeelden van BRANDRS-architectuurfotografie te vinden. Laat je inspireren! 
Ontdek meer voorbeelden in ons portfolio!

Sparren bij 
een bakkie koffie

Neem contact op voor meer informatie

Benieuwd wat wij voor jouw interieur- of architectuurproject kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij staan open voor allerlei mooie klussen en denken graag mee om het project zo mooi mogelijk visueel te maken.
© Copyright - BRANDRS
Privacy Policy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram